HR  /  IT

Ordinacija

Stomatološka ordinacija Lauš rezultat je dugogodišnjeg rada i iskustva. Iza nas je preko 75 godina tradicije. Osnovana je davne 1938. Godine, a njen osnivač je dr. Marijan Lauš.

Naš tim danas vodi mr.sc. Jadranka Lauš, dr.med.dent. magistra znanosti s područja stomatološke protetike s preko 35 godina stručnog rada i iskustva. Dr. Lauš se kontinuirano usavršava na seminarima i kongresima u zemlji i inozemstvu. Svoja znanja s područja stomatološke protetike objedinjuje suradnjom s timom zubotehničara zubotehničkog laboratorija koji se nalazi u zajedničkom prostoru. Takva bliska suradnja zubotehničkog laboratorija i stomatološke ordinacije omogućava izvedbu najzahtjevnijih protetskih radova. U obradu pacijenta uključuju se po potrebi specijalisti oralne kirurgije i parodontologije.

U fokusu našeg rada uvijek je pacijent, njegovo zdravlje i poimanje ljepote. Pacijentima pristupamo individualno s krajnjim ciljem potpune oralne rehabilitacije pacijenta. Pratimo sve najnovije trendove u stomatologiji te koristimo vrhunske materijale i tehnike kako bismo našim pacijentima podarili ne samo novi osmijeh već zdravlje, ljepotu, a ponekad i novo samopouzdanje.